BOEK&Date Bertem

Dit is een UiTPAS activiteit.

Hou je van boeken en van babbelen over boeken? Ben je op zoek naar leestips en wil je er graag delen? Dan is BOEK&Date op zondag 17 november echt iets voor jou.

Wat: Een gezellig samenzijn in de bib van Bertem waarbij de deelnemers vertellen over hun favoriete boeken, lievelingsauteurs, verrassende ontdekkingen, enz. om zo elkaar te inspireren.

Voor wie: Volwassenen die gebeten zijn door de leesmicrobe (of die opnieuw willen aanwakkeren), graag leeservaringen uitwisselen en op zoek zijn naar boekentips.

Spelregels: Jij brengt een boek (of een lijstje met boeken) mee dat je graag wil voorstellen aan de andere deelnemers. Wij zorgen niet alleen voor een gespreksmoderator, maar ook voor koffie/thee/fruitsap en iets lekkers.

Wanneer: Zondag 17 november van 10.30u tot 12u. (Op hetzelfde moment wordt er in de voorleeshoek voorgelezen door opa Leo. Breng dus gerust je (klein)kinderen mee.)

Inschrijven: Om een idee te hebben van het aantal deelnemers, vragen we om op voorhand in te schrijven via de bibliotheekwebsite, of aan de balie van de bib. Deelname is gratis.

Deze BOEK&Date maakt deel uit van Pit&Passie, een project van de bibliotheken en cultuurhuizen van de Druivenstreek. Van oktober 2024 tot februari 2025 loopt dit winters literair evenement vol warme woorden, hete verzen en vurige stemmen, met als apotheose de literaire voorstelling ‘Saint Amour: Liefde is Tijd’ op 25 februari in CC Den Blank. Het volledig programma vind je op www.uitindedruivenstreek.be.

Schrijf je in

Wanneer

  • zondag 17 november 2024 van 10:30 tot 12:00 uur

Locatie

Openbare bibliotheek
Bosstraat 1, 3060 Bertem

Prijs

  • gratis
  • Kansentarief met UiTPAS Druivenstreek gratis

Organisatie

Bibliotheek Bertem
Bosstraat 1 , 3060 Bertem

Leeftijd

vanaf 18
Naar kalender
Naar top