Dany's Groove - benefietfeest

Op 11 augustus 2024 overleed Dany boels na een tragisch wandelongeval. Op zaterdag 30 november organiseren wij een speciale avond ter ere van Dany Boels in de ballon van de tennisclub De Jonge Wingerd. De winst gaat volledig naar het goede doel, gekozen door de familie.

Deze avond belooft een unieke ervaring te worden met een mix van cultuur en feest, en wij nodigen u uit om deel uit te maken van dit bijzondere evenement..

Evenementdetails:

Datum: Zaterdag 30 november

Locatie: Ballon van de tennisclub De Jonge Wingerd

Tickets: 12 euro

1000 tickets maximum

Belangrijk: De fuif zal plaatsvinden op de tennispleinen van de Jonge Wingerd, om schade tegen te gaan hebben we een no heels policy

Programma:

17:00 - 18:30: Free jazz optreden (Kris Vanderstraeten)

18:30 - 01:00: Fuif met Hoeilaartse DJ’s (DJ, Yuma, Dj Fobia, Minartech, Very Disco Channel)

01:00 - 03:00: Afterparty’s in het clubhuis van De Jonge Wingerd (Vincent set Paul Kalkenbrenner) en het Jeugdhuis De Serre (Minartech)

Als eerbetoon zal al de winst van dit event naar het onderstaande goede doel gaan:

Abantuzambia een schoolproject in Zambia. Zambia behoort tot de landen met de hoogste niveaus van armoede en ongelijkheid wereldwijd. 68% van de bevolking leeft onder de armoedegrens. Meer info over de vereniging vind je op www.abantuzambia.be, een privéinitiatief dat al dertig jaar actief is in Zambia. Dany was heel blij dat wij als familie die vereniging ondersteunen en begin van dit jaar ook beslist hadden de toekomstige schoolkosten van een kleine jongen van 6 voor onze rekening te nemen.

Koop tickets

Wanneer

  • zaterdag 30 november 2024 van 17:00 tot 23:59 uur

Locatie

TC De Jonge Wingerd
Koldamstraat 9A, 1560 Hoeilaart

Prijs

  • Basistarief 12

Organisatie

TC De Jonge Wingerd
Koldamstraat 9 , 1560 Hoeilaart
Naar kalender
Naar top