Boek & Date Huldenberg

Dit is een UiTPAS activiteit.

Las je onlangs een geweldig boek en wil je dat delen met andere enthousiaste lezers? Of ben je op zoek naar nieuwe boekentips? Wil je graag andere enthousiaste bibliotheekbezoekers leren kennen? We maken ons op voor een super BOEK&date. Je gaat gegarandeerd met een heerlijk gevoel en een waslijst aan leestips naar huis.

Wat? Een bijeenkomst waarbij elke deelnemer vertelt over zijn favoriet boek van het ogenblik, of zijn lievelingsauteur of een speciaal genre.

Voor wie? Iedereen die houdt van boeken, én van babbelen over boeken. Ook kinderen zijn welkom. Als er voldoende inschrijvingen zijn, wordt er voorgelezen en geknutseld.

Wanneer? Zondag 15 december van 10.00 tot 12.00

Waar? In de bib. We maken van de bib een ontbijtcafé met koffie/thee, een sapje, een koffiekoek…

Graag op voorhand inschrijven via de website van de bib of aan de balie.

Deze BOEK&Date maakt deel uit van Pit&Passie, een project van de bibliotheken en cultuurhuizen van de Druivenstreek. Van oktober 2024 tot februari 2025 loopt dit winters literair evenement vol warme woorden, hete verzen en vurige stemmen, met als apotheose de literaire voorstelling ‘Saint Amour: Liefde is Tijd’ op 25 februari in CC Den Blank. Het volledig programma vind je op www.druivenstreek.be.

Reserveer plaatsen

Wanneer

  • zondag 15 december 2024 van 10:00 tot 13:00 uur

Locatie

Openbare bibliotheek Huldenberg
Gemeenteplein 3, 3040 Huldenberg

Prijs

  • gratis
  • Kansentarief met UiTPAS Druivenstreek gratis

Organisatie

Bibliotheek Huldenberg
Gemeenteplein 3 , 3040 Huldenberg
Naar kalender

Misschien vind je dit ook wel leuk

Naar top