Tentoonstelling Erik Mangelschots & Harold Jacubowitz

HAROLD JACUBOWITZ (keramiek & foto's)

Om de gevoelige en reflectieve reis rond het thema ‘Vernieuwing’ af te sluiten, biedt Harold Jacubowitz een keuze uit foto's die een frisse kijk op de wereld werpen, vol frisheid en menselijkheid. In alle eenvoud biedt het de uitstraling van openheid en welkom waar we allemaal naar streven, en die toch zo zeldzaam blijft.

De kunstenaar weet gehoopte of ongerijmde, verwachte of onverwachte ontmoetingen vast te leggen, die kleur lijken te geven aan tijd en leven.

Zijn relatie met licht – die van de geest en die van het hart – is als dans en strijd. Sluw of subtiel, hij begint zich eraan te onderwerpen, zijn eigen vrijheid eraan af te staan, te zien hoe het zijn onderdanen omhult of ontwikkelt, het te laten zegevieren, des te beter om het uiteindelijk aan de blik van de verblinde toeschouwer aan te bieden.

Erik Mangelschots schider van werken olie op doek. Een intrigerend werk over diverse thema's. De weergaven hebben een sterke vertolking. Zeker de moeite om langs te komen. VERNISSAGE Vrijdag 27/09/24 vanaf 19.30 u, kom zeker kijken !

Wanneer

  • vrijdag 27 september 2024 tot zondag 27 oktober 2024

Openingsuren

  • vrijdag:
    14:00 tot 19:00 uur
  • zaterdag:
    14:00 tot 19:00 uur
  • zondag:
    14:00 tot 19:00 uur

Locatie

Art Gallery Charlotte van Lorreinen
Nieuwstraat 16, 3080 Tervuren

Prijs

  • gratis

Organisatie

Art Gallery Charlotte van Lorreinen
Nieuwstraat 16 , 3080 Tervuren
Naar kalender

Misschien vind je dit ook wel leuk

Naar top