PILATES (advanced met Marsha)

PILATES
(Voor iedereen die een complete training van body, mind and spirit wil!)

Er wordt gewerkt in groepen van maximaal 12 deelnemers om de kwalitatieve begeleiding te kunnen garanderen. Dit is een les voor personen die al die al enkel jaren pilateservaring hebben en zin hebben in een nieuwe uitdaging.

De lesgeefster, Marsha Momerency, volgde de full comprehensive pilates opleiding (PI Academy Londen) en is tevens Licentiaat in de Lichamelijke Opvoeding en Licentiaat in de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie. Momenteel volgt ze tevens de full comprehensive training, volgens de originele methode, bij Javier Vasquez in Rotterdam. Marsha geeft tevens privétrainingen pilates met pilatestoestellen in haar home-studio in Ottenburg. 
 

Wat is Pilates?

Pilates is een beweegvorm, ontwikkeld door Joseph Pilates, die je zou kunnen zien als een mix tussen yoga en fitness. Met de oefeningen werk je zowel aan je lichaamshouding, je ademhaling en je algemene lichaamsconditie (uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie). In deze complete workout worden alle spiergroepen op een evenwichtige manier getraind met een bijzondere focus voor de diepe buik-, rug- en bilspieren. Deze diepe spieren, dichter bij de wervelkolom, zijn erg belangrijk. Ze zorgen voor een goede houding en stabiliteit en helpen zo onder andere om blessures te voorkomen en lage rugpijn te verlichten.

Heb je interesse schrijf je dan snel in want het aantal plaatsen is beperkt!

Schrijf je in

Wanneer

  • donderdag 19 september 2024 tot donderdag 19 december 2024

Locatie

Cultuurzaal Den Elzas
Elzasstraat 19, 3040 Huldenberg

Organisatie

Step By Step Huldenberg
Hoevestraat 17 , 3040 Ottenburg (Huldenberg)

Leeftijd

vanaf 15 tot 100 jaar
Naar kalender

Misschien vind je dit ook wel leuk

Naar top