Internal Martial Arts (Tai Chi - Aiki - Qigong)

Bij Aiki Tervuren trainen en verdiepen we ons in diverse methodes voor het ontwikkelen van effectieve Interne Kracht en het praktisch gebruik ervan. 

Deze vinden hun oorsprong in 'interne' gevechtskunsten en andere vormen van lichamelijke en geestelijke zelfontplooiing en zijn tevens zeer verrijkend voor zowel hedendaagse als traditionele stijlen en praktijken, als het dagelijks leven.

Tijdens onze lessen doen we voornamelijk beroep op de uitgebreide, doeltreffende werkwijzen van Dan Harden (www.bodyworkseminars.org) en Allen Beebe (www.trueaiki.com) voor Interne Kracht en Aiki (een unieke manier om lichaam en geest in staat te stellen effectief, vrij van techniek en zonder weerstand te kunnen functioneren in een martiale context) en deze van Paul Caird voor Qigong en Tai Chi (Chen stijl). 

Algemeen gezien komen o.a. Tai Chi, Qigong, Jibengong, Neigong, Aiki-Taiso, Meditatie, Ademhaling, Pushing Hands en Martiale Applicaties aan bod. 

De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of ervaring. 

Er wordt op een veilige, intensieve en productieve manier getraind, in een luchtige sfeer waar iedereen elkaar vooruit kan helpen. 

Inschrijven voor een proefles kan na aanmelding via aiki-tervuren@mail.be of via onze facebook pagina http://www.facebook.com/aikitervuren.

Wanneer

  • donderdag 5 september 2024 tot donderdag 26 juni 2025

Openingsuren

  • donderdag:
    20:30 tot 22:30 uur

Locatie

Sportcentrum Diependal
Lindenboomstraat, 30, 3080 Tervuren

Organisatie

Aiki Tervuren
Lindeboomstraat 30 , 3080 Tervuren

Leeftijd

vanaf 16 tot 99 jaar
Naar kalender

Misschien vind je dit ook wel leuk

Naar top