Warandeconcert Bravoer met Barbara Dex

Tervuren – In uw agenda staat op zaterdag 19 oktober 2024 vast al het Warandeconcert van koperensemble Bravoer genoteerd. Plaatst u er maar meteen een uitroepteken bij, want dit jaar wist Bravoer klinkende naam Barbara Dex te strikken als muzikale gast. Roept deze naam in de eerste plaats de associatie van het Eurovisie Songfestival op? Dan moet u zéker komen luisteren … om u te laten verrassen. Warandeconcert op zaterdag 19 oktober 2024 om 20u00 in De Warandepoort in Tervuren.

Barbara Dex in concert met Bravoer

Barbara Dex is een bijzonder veelzijdige zangeres. Dat bewijzen verschillende full albums, met daarop Nederlandstalige muziek, maar ook gospel, jazz and lounge en een greep stevige country-rock.

Al meer dan dertig jaar timmert Barbara Dex aan haar muzikale carrière, geregeld in samenwerking met andere muzikale toppers. Zo deelde de Belgische dj Buscemi het podium met haar voor het album Dex, Drugs & Rock ’n Roll uit 2016. Met Paul Michiels (vroeger Soulsister) zong ze het duet Leaving this town en met Jan De Smet, Lucas Van den Eynde en Nele Goossens toerde ze door Vlaanderen met het programma Kleinkunsteiland. U herinnert zich Barbara Dex misschien ook nog als zangeres van de Laatste Showband, het huisorkest van het VRT-programma De laatste show.

Muziek zit trouwens wel meer leden van de familie Dex in het bloed. Samen met haar vader en oom werd Barbara Dex dan ook opgenomen in de Radio 2 Eregalerij voor een leven vol muziek.

Programma 2024

Voor wie haar aan het werk ziet, is één ding meteen duidelijk: Barbara Dex houdt van het podium en het podium houdt van haar. Bravoer kijkt er dan ook naar uit om met deze topzangeres een swingend en afwisselend concert te brengen. Wat dacht u van klassiekers als 9 to 5 van Dolly Parton of Big Spender van Shirley Bassey? Of van Skyfall of Licence to Kill uit de gelijknamige Bondfilms? Ziet u het al voor zich? Denk er dan ook nog de unieke koperklanken van koperensemble Bravoer bij en u weet dat u een gegarandeerd sfeervolle avond tegemoet gaat.

Over Bravoer

Het Warandeconcert is een organisatie van Bravoer. Het koperensemble brengt de typische brassband-sound. Echt alleen maar koperblazers dus. Dat zijn er een veertigtal: van cornet tot euphonium, van althoorn tot trombone. En voor de goedgemikte rechtse en de stevige linkse: de slagwerkers. Het koperensemble staat altijd garant voor muziek en entertainment. Soms onstuimig, soms eenvoudig en intiem. Bravoer staat onder leiding van Thomas Roelants. Bekijk en beluister een voorproefje van al dat moois op www.bravoer.be en op www.facebook.com/koperensemblebravoer.

Koperensemble Bravoer en Barbara Dex concerteren in CC De Warandepoort in Tervuren op zaterdag 19 oktober 2024 om 20u00.

Meer info?

· Bel Koen Sterckx (0477 97 91 31)

· Kaarten uitsluitend online te koop via bravoer.be/kaarten

· Mail naar info@bravoer.be.

· Volg www.facebook.com/koperensemblebravoer.

Koop tickets

Wanneer

  • zaterdag 19 oktober 2024 van 20:00 tot 23:59 uur

Locatie

CC De Warandepoort
Markt 7B, 3080 Tervuren

Prijs

  • Basistarief 18
  • Aan de kassa 22

Organisatie

Bravoer

Contact

Naar kalender
Naar top