Joker: Folie à Deux

Dit is een UiTPAS activiteit.

Genre: Thriller/musical

Acteurs: Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Steve Coogan, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Ken Leung, Bill Smitrovich, Jacob Lofland, Zazie Beetz

Regisseur: Todd Philips

Originele versie: Nederlands en Frans ondertiteld

“Ik zal je zeggen wat er anders is. Ik ben niet meer alleen.” Arthur Fleck, ofwel The Joker, ofwel The Clown Prince of Crime, is terug van weggeweest. "Put on a happy face!"

Nadat hij Murray Franklin live op televisie heeft vermoord, wordt Arthur opgesloten in het Arkham Asylum State Hospital, waar hij andere patiënte Harley Quinn ontmoet. De twee worden smoorverliefd en ervaren muzikale waanzin door hun gedeelde waanideeën. 

Intussen starten Flecks volgelingen een beweging om hem te bevrijden uit Arkham, wat uiteindelijk leidt tot het begin leidt van het criminele imperium van de Joker... 

De film is het vervolg op de film 'Joker' (2019) en gebaseerd op de gelijknamige superschurk uit de Batman-stripverhalen. Die was bedoeld als een op zichzelf staande film, maar door het gigantische succes en de steengoede kritieken (11 Oscarinominaties waarvan 2 verzilverd!), is er nu toch deze vervolgfilm. Eéntje om naar uit te kijken.

Koop tickets

Wanneer

  • woensdag 5 februari 2025 van 20:00 tot 22:18 uur

Locatie

CC Den Blank
Begijnhof 11, 3090 Overijse

Prijs

  • Basistarief 8
  • Kansentarief met UiTPAS Druivenstreek 1,6

Organisatie

CC Den Blank
Begijnhof 11 , 3090 Overijse

Leeftijd

vanaf 16
Naar kalender

Misschien vind je dit ook wel leuk

Naar top